Віват усім, хто повернувся з поля брані
З Єгипту, Сирії, Анголи, Сомалі,
 Хто бачив смерть в крутих горах в Афгані,
 І тим, хто не прийшов до рідної землі,
 Кого не стріла рідна мати на порозі…
 І хай торочать злії язики,
 Залишитесь Ви в пам’яті народу
 Синами рідної Вітчизни навіки!
  Традиційно, 15 лютого, наша школа вшановувала пам’ять учасників бойових дій на території інших держав. Особливо болісною раною був і залишається Афганістан.
 Директор школи С.І.Мисник, звертаючись до присутніх, зазначив, що цей день завжди буде у серцях кожного днем пам’яті загиблих і святом зустрічі живих, мірилом відданості справі честі, орієнтиром у вчинках і думках.
        Радо вітали присутні воїна-інтернаціоналіста, жителя с.Калайдинці, Михайла Григоровича Василенка. Учні подякували йому за мужність і героїзм. Пам’ять полеглих воїнів, зокрема нашого земляка, Анатолія Шульги, вшанували хвилиною мовчання. 
      Летять, вiдлiтають у вiчнiсть роки. Роки, скiльки б їх не минуло, не зiтруть у народнiй пам’ятi iмена воїнiв-афганцiв.70 років тому було покладено край фашизму. Діди наші думали, що та війна – остання. Проте вони не знали, що їх онуків також будуть називати ветеранами. Давайте ж і ми з вами будемо пам’ятами ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі у спогадах, снах, думках, на яву. Вони на це заслуговують.

DSC00104афDSC00127аф  DSC00115аф DSC00116аф

 

 

 
Поділись новиною з друзями в соціальних мережах: